ארוחה זוגית במסעדת Branja התל אביבית במתחם שרונה
מסעדת ברנז'ה של המסעדן הראל בלו משיקה תפריט קיץ חדש ומציעה ארוחה זוגית בת 8 מנות ב-229 ₪ או ארוחת פרמיום זוגית ב- 329 ₪. תקף 7 ימים בשבוע, מלאי השוברים מוגבל !
לרכישה
- ארוחה זוגית בת 8 מנות הכוללת: פתיח, 2 טאפאסים מתוך תפריט הפינצ'וס, 5 טאפאסים ו- 2 סנגריות ב- 229 ₪ בלבד במקום 434 ₪
-
ארוחת פרמיום זוגית הכוללת: פתיח, 2 טאפאסים מתוך תפריט הפינצ'וס, 3 טאפאסים + פאייה זוגית / שני שיפודים (מוסר ים או סינטה או סלמון), 2 סנגריות וקינוח ב- 329 ₪ בלבד במקום 520 ₪
האותיות הקטנות
- מימוש החל מ- 25.6.2017 ועד 31.08.2017
- לא תקף בערבי חג, חגים ומועדים
- לא תקף בט"ו באב
- רכישת שוברים ללא הגבלה, בכפוף למלאי הזמין, מימוש שובר 1 לזוג בביקור
- תקף בישיבה במקום בלבד
- עד 6 סועדים בשולחן
- ניתן לממש את השובר בימים ובשעות:
ראשון-שבת 17:00-24:00 - השובר מיועד לזוג סועדים, כל סועד נוסף המצטרף, יחוייב במינימום הזמנה ע"ס 120 ש"ח
- יש לתאם מראש בטלפון: 03-6562626
- ניתן להגיע עם שובר מודפס או שובר דיגיטלי
-
מדיניות ביטולים:
בכפוף לתנאי השימוש של גרופון (סעיף 24) ולהוראות חוק הגנת הצרכן
הגרופון יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'ההזמנות שלי'
ראו את הכללים החלים על כל העסקאות
בית העסק (ולא גרופון) הנו האחראי הבלעדי לאיכות, לטיב ולטיפול במוצרים ו/או בשירותים שפורסמו.
פאן קון טומאט לחם ספרדי קלוי, סלסת עגבניות, שום, מלח ושמן זית
טרטר סלמון איולי טרגון ואספרגוס חלוט
כרובית, טחינה וגרמולטה
טרטר טונה איולי פלפל ואבוקדו
בורגר טרטר לחמניית בריוש טרטר בקר וביצת עין
ארטישוק צלוי וגבינת עיזים
טוסט דגנים ואבוקדו ביצה חצי קשה ומלח ים
ואיולי ציפוטלה
גבינת עיזים מטוגנת ריבת בצל
קרוקטס ביצה על קרם תירס
טרטר מוסר ים תפוז, שומר וכוסברה
אנשובי כבוש על פאן קון טומאט
פלפל ממולא בגבינות מטוגן, רוטב עגבניות מעושן
קלמרי צרוב גרגירי חומוס, עגבניה
תמנון פלנצ'ה תפוחי אדמה, פפריקה מעושנת
הצ'יפס הקטלוני פטטס בראווס
מולים חזה אווז, תפוחי אדמה וצ׳ילי
שרימפס עגבניות שרי, ארטישוק, יין לבן ועשבי תיבול
המבורגסה איולי פלפלים ופטטס בראווס
אספרגוס ומקושקשת ביצה מקושקשת ופרמז׳ן
קלמרי מטוגן איולי צי'פוטלה
צ׳וריסו נקניקיית בקר, פטטס בראווס וצ׳ימיצ׳ורי
טונה צרובה צ׳ילי ומיץ הדרים
קרפצ'יו פילה בקר גבינת מנצ'גו ורוקט
עגבניות וגבינת עיזים זיתי קלמטה וצ'ילי
פאן קון טומאט לחם ספרדי קלוי, סלסת עגבניות, שום, מלח ושמן זית
טרטר סלמון איולי טרגון ואספרגוס חלוט
כרובית, טחינה וגרמולטה
טרטר טונה איולי פלפל ואבוקדו
בורגר טרטר לחמניית בריוש טרטר בקר וביצת עין
ארטישוק צלוי וגבינת עיזים
טוסט דגנים ואבוקדו ביצה חצי קשה ומלח ים
ואיולי ציפוטלה
גבינת עיזים מטוגנת ריבת בצל
קרוקטס ביצה על קרם תירס
טרטר מוסר ים תפוז, שומר וכוסברה
אנשובי כבוש על פאן קון טומאט
פלפל ממולא בגבינות מטוגן, רוטב עגבניות מעושן
קלמרי צרוב גרגירי חומוס, עגבניה
תמנון פלנצ'ה תפוחי אדמה, פפריקה מעושנת
הצ'יפס הקטלוני פטטס בראווס
מולים חזה אווז, תפוחי אדמה וצ׳ילי
שרימפס עגבניות שרי, ארטישוק, יין לבן ועשבי תיבול
המבורגסה איולי פלפלים ופטטס בראווס
אספרגוס ומקושקשת ביצה מקושקשת ופרמז׳ן
קלמרי מטוגן איולי צי'פוטלה
צ׳וריסו נקניקיית בקר, פטטס בראווס וצ׳ימיצ׳ורי
טונה צרובה צ׳ילי ומיץ הדרים
קרפצ'יו פילה בקר גבינת מנצ'גו ורוקט
עגבניות וגבינת עיזים זיתי קלמטה וצ'ילי
פאייה פירות ים- אורז ספרדי, ציר דגים בזעפרן, שרימפס, קלמרי, סקלופ, מולים, חצי סרטן כחול, צ׳ילי ועגבניות שרי
פאייה ירוקים- אורז ספרדי, ציר ירקות, זעפרן, ברוקולי, שעועית ירוקה ,אספרגוס, עגבניות, צ׳ילי ופטרוזיליה
שיפוד מוסר ים- ארטישוק צלוי, עגבניות, זיתי קלמטה ותפוח אדמה
שיפוד סלמון- ברוקולי, ביסק סרטנים
שיפוד סינטה- פטטס בראווס וצ׳ימיצ׳ורי
churro צ'ורוס- מוגש עם שלושה רטבים שוקולד לבן תפוז וקווטרו, שוקולד קפה ושוקולד חלב
crema de catalán קרם קטאלן קלאסי
tarta Nemesis crema de Mojito טארט קרנצ' נמסיס- עוגת נמסיס, גלידת שוקולד צ'ילי, גלידת לואיזה, קרמבל שוקולד וטוויל שקדים
cocinero dulce קינוח השף (שאל את המלצר)
קרמו מוחיטו- מוחיטו לימונצ'לו, סבלה מרנג בברנר,קונפיטורה של לימון תפוז וגלידת נענע2 סנגריות / יין לבן / יין אדום
בתוך מבנה טמפלרי היסטורי המשתרע על פני 3 קומות ומרפסות, הקימו המסעדן הראל בלו והשף אופיר וידבסקי מקום בילוי מיוחד במינו המהווה מחד מסעדת איכות עם מטבח פתוח ותוסס, ומאידך בר לילי מדוייק ומוקפד.
"Branja" מציעה לסועדים תפריט שף ספרדי ים-תיכוני, ממנו תוכלו להזמין, עפ"י עיקרון ה- Sharing, כמה מנות אל מרכז השולחן, לבד או יחד, וכך תוכלו לטעום ולהנות ממקסימום טעמים בארוחה אחת.
התפריט המגוון נבנה על ידי השף וידבסקי (שבעברו רזומה כטבח במסעדות באיטליה, ניו-יורק ואוסטרליה ובארץ היה השף של SEATARA ועבד במסעדות מובילות נוספות). על האווירה התוססת והברנז'אית אחראי בלו, המסעדן המצליח אשר בשנים האחרונות בנה לעצמו מוניטין של מארח למופת, ובין לקוחותיו הקבועים ניתן למצוא את השמות הכי חמים בתעשיית הבידור, הפוליטיקה, והאלפיון העליון.
השניים, וידבסקי ובלו, מבטיחים מסעדה ברמה גבוהה, המהווה מקום בילוי חם בעיר הלבנה, עם תפריט מגוון ומהודק, כל טוב של מוזיקה וחברה, ואירוח ברמה גבוהה.
בקומה השלישית נמצא הסלון – לאונג' לאירועים מיוחדים המעוצב כסלון אורחים גדול עם אלמנטים עיצוביים המושפעים מעיצוב המסעדה והבר בקומות התחתונות.